Avonatura - Pedagogisch Bureau - 

 - PEDAGOGISCH BUREAU -

Interessante links

Cootje Kadootje

Cootje Kadootje is een webwinkel in speelgoed en kinderkadootjes. Je vindt in deze webwinkel een divers assortiment bijzonder en uniek speelgoed; Speelgoed dat creativiteit stimuleert, of de hersens flink laat kraken. Speelgoed waarbij de fantasie de vrije loop mag gaan, of waarvan je iets kunt leren! Speelgoed van Cootje Kadootje levert niet alleen een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van je kind, maar is ook nog eens gewoon superleuk!  

Ga direct naar de website:  http://www.cootjekadootje.nl/


Energizing people:

Bij Equine Assisted Coaching (coaching met behulp van paarden) werken coach en paard samen om mensen te stimuleren over zichzelf en anderen na te denken en hun eigen oplossing te vinden door middel van ervaringsgericht leren (leren door te doen).

Hoe werkt het? Je leert over jezelf (en anderen) door activiteiten met het paard uit te voeren. Alle activiteiten met het paard vinden plaats op de grond (er wordt dus niet gereden!). De coach observeert de activiteiten met het paard. Niets is goed of fout. Het gaat er juist om hoe jij dingen aanpakt en welke oplossingen je bedenkt in situaties. Door het teruggeven van de observaties van de coach en het stellen van open vragen, word je gestimuleerd om over jezelf en anderen na te denken en je eigen oplossingen te bedenken.

Voor wie? Coaching met paarden is geschikt voor jong & oud, zakelijk & particulier, individueel of als groep (teams, gezinnen, stellen, etc.). Ook geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met paarden of zelfs bang zijn voor paarden. Coaching met paarden kan ingezet worden voor zeer uiteenlopende vragen in persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, werkondersteuning en gezinsondersteuning.

Persoonlijke ontwikkeling: meer zelfvertrouwen krijgen, beter je grenzen aan leren geven, leren omgaan met emoties, het overwinnen van angsten, omgaan met stress, het trainen van sociale vaardigheden, hulp bij gedragsverandering, het krijgen van meer inzicht in jezelf, voor zingeving, bij burn-out, etc.

Gezinsondersteuning: coaching in de opvoeding, relatietherapie en gezinstherapie.

Zakelijk: teambuilding, inzicht in de rollen en kwaliteiten van mensen binnen teams, oplossingen hoe je beter kunt samenwerken als team, doelen kunt behalen, hindernissen kunt overwinnen. Maar ook trajecten bij re-integratie, burn-out en werk gerelateerde coaching.

 – Ga de uitdaging aan en laat je spiegelen door een paard! –

 

Ga direct naar de website:   http://www.energizingpeople.nlPure Energy Lifestyle:

Pure, omdat het in mijn praktijk draait om alles wat puur en natuurlijk is.

Energy, omdat alles op deze aarde bestaat uit energie en alles begint met een goede energiebalans.

De hoeveelheid energie die je hebt, bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je leven. Het bepaalt je humeur en hoeveel je aankunt in het dagelijks leven. Hoe meer energie je hebt, des te meer jij uit je leven kunt halen!

Helaas is bij veel mensen deze energiebalans verstoord en er kunnen allerlei gezondheidsklachten en ongemakken optreden. We leven ook in een tijd, waarin we te maken hebben met steeds meer stressfactoren, die onze energiebalans kunnen verstoren. Denk bijvoorbeeld aan straling van elektrische apparaten, smartphones en wifi , chemische stoffen in cosmeticaproducten en schoonmaakmiddelen, kunstmatige toevoegingen in de voeding, bacteriën, virussen en schimmels, psychische stress en trauma en onnatuurlijke veranderingen in ons bio-ritme.

Persoonlijke aandacht, gedrevenheid, betrokkenheid en kwaliteit is wat ik je te bieden heb. Het is mijn streven om, samen met jou, in zo min mogelijk consulten, een optimaal resultaat te behalen. Weer een optimale energiebalans bereiken, terug in je kracht.Daarom werk ik met de nieuwste bioresonantie meet- en behandelapparatuur Qest4 van Asyra. De behandelingen met de Qest4 zijn geschikt voor jong en oud en bieden je betrouwbare gezondheidsanalyses en snel werkende therapieën, ter bevordering van jouw gezondheid, bij de meest uiteenlopende klachten. Voeding voor lichaam en geest, in de breedste zin van het woord, vormt ter ondersteuning de belangrijkste basis van jouw gezondheid.

Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en Psyche. Ik ga in mijn behandelingen uit van het holistisch principe en de eenheid van lichaam, geest en ziel. Ik ben er van overtuigd, dat je niet het ene deel kunt behandelen, zonder het andere deel te beïnvloeden. Verder is ons lichaam uitgerust met een wonderlijk zelfherstellend vermogen, maar soms heeft dat een beetje hulp nodig. Ik hoop je die hulp te kunnen bieden!

Ga direct naar de website:   http://www.pureenergy-lifestyle.nl